СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

Представление за бебета - Усмихни се

- 9/10
Автор: театрална игра

Програмата

Столичен куклен театър & НДК

 

Представление за деца от 0 до 3 години

 

Специална изненада за най-малките си посетители ще поднесе Националният дворец на културата (НДК), съвместно със Столичен куклен театър, на датите: 16 и 18 октомври от 11:00 ч. и 16:00 ч. в зала 4. Тогава ще се играе представлението “Усмихни се!”, с което децата опознават света чрез театрална игра. Другите дати са: 21 октомври, 28 октомври, 4 ноември, 8 ноември, 25 ноември и 29 ноември - всички те са с начален час 11:00 ч.!

"Усмихни се!" е визуално, сетивно и откривателско представление за деца от 0 до 3 години, в което чрез изразните средства на театъра се създава арт среда, която провокира любопитството и сетивата на детето - слух и зрение, както и спомага за изграждането на неговата двигателна култура.

 

"Усмихни се!" е и едно специално внимание към най-малките и техните родители, в тяхното прохождане, среща със света наоколо, радост от общуването и първа среща с изкуството и кукления театър!

С помощта на “Усмихни се!” най-малките зрители по интерактивен и увлекателен начин ще научат:
• Как от водата се ражда музика?
• Какво настроение носи музиката?
• Магията на светлината.
• Обемите и тялото ни.
• Игра на цветове и материи.

“Усмихни се!” е изцяло съобразено с особеностите в развитието на детето през най-ранната му възраст и неговата потребност чрез игра да опознава заобикалящия го свят. Доказано е, че играта е едно от основните средства за набавяне на нужната му информация за света около него. Затова в представлението чрез театрална игра се вплитат базови за детското развитие и възпитание модели, поднесени забавно и с много музика.

Билети за двете дати вече се продават на касите на Билетен център-НДК.

 

 

 

Театри


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш

Всички новини