СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

Преди и сега

- 10/10
Автор: Авторски спектакъл на Димитър Бакалов
Постановка: Димитър Бакалов
Актьор: Димитър Бакалов

Програмата

Вече сте гледали “В защита на пещерния човек” и “Шегите, които Бог си прави”? Значи знаете какво да очаквате от третото представление на Димитър Бакалов “Преди и сега”. Много истеричен смях, ситуации, в които да се припознаете, истории, които са ви близки, но са разказани по най-забавния начин.

 

 Вашият симпатичен домакин и вече приятел - Митко, отново ви е приготвил две супени лъжици самоирония, щипка тъга, смях на корем и добро настроение по всеки вкус. Този път ще ви преведе през забавните промени, които всеки един от нас преживява през различните фази от живота си.  Ще разберете как приемаме физическите изменения, и дали всъщност духовните не са по-стряскащи. Как възприемаме спортуването в различните възрасти, какво са задръстванията за съвременния човек, защо се хвалим, когато се налага да станем болезнено рано на следващата сутрин и какви са различните фази на съжителството с партнора ви. Случките, за които Митко ви разказва са близки на всеки, но погледнати от абсурдната страна, и именно затова толкова завладяващо весели, но и по свой начин мъдри, проникновени и понякога малко тъжни.

 

Както винаги той ще се превъплъти във всички персонажи – на амбициозния спортист, на различните видове пияници, на зъболекаря и неговата жертва, на 4 годишния Тошко, който тормози всички в самолета, дори на надуваема кукла от секс- шоп. И както и в предишните спектакли, това е страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и трогващo представление.

Театри


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш

Всички новини