СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

Турне на Брас асоциация КОМБО

08:36 | 11 февруари 2016 | Културен афиш
Последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, Брас Асоциация КОМБО се отправя на турне.
След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, планират да покорят сърцата на публиката в 7 града из страната. Великолепната седморка се е заела с нелеката задача да покаже още едно от лицата на необятната джаз музика, а именно „Забавната страна на джаза”.

Брас Комбината припомня, че в годините на своето зараждане, джазът е започнал като забавна музика, и е бил попмузиката на времето си. За задоволяване и на най-взискателната публиката, концертите във всеки град, са организирани в 2 части, ранен концерт в зала, на който момчетата ще покажат истинската си сила като джаз музиканти, и късно клубно събитие, за почитателите на безсънните нощи, където, за да е пълно забавлението Мишо и Вили ще се осмелят дори да ви попеят.

Горещите точки по дати и места са: 12 февруари – Русе, 13 февруари - Варна, 19 февруари - Бургас, 20 февруари - Велико Търново, 26 февруари - Стара Загора, 27 февруари - Пловдив, 11 март - Габрово.

Брас Асоциация КОМБО е в състав: Михаил Йосифов - тромпет, вокал Велислав Стоянов – тромбон, вокал Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал Милен Кукошаров – пиано Димитър Карамфилов – бас Георги Марков – барабани Атанас Попов – перкусии .

Билети може да намерите на касите в мрежата на Eventim.bg, както и онлайн през сайта на компанията, а в деня на концертите и на място.

Всички събития


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш

Всички новини