СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

Хулио Иглесиас-младши и Маноло с концерт в София през май

10:52 | 10 февруари 2016 | Културен афиш
Хулио Иглесиас-Младши, Испания Хулио Иглесиас-Младши, Испания
По покана на „Жокер медиа” Хулио Иглесиас-младши и Маноло ще изнесат концерт на 28 май 2016г. в зала Универсиада.
Първородният син на испанския певец Хулио Иглесиас и журналистката Изабел Прайслер е роден в Мадрид, но е израсъл в САЩ. Екзотичната му външност, елегантност и вроденият артистцизъм предопределят професионалната му, напълно успешна кариера на модел. Той дефилира за марките Версаче и Геп, за швейцарските часовници "Базел" и други световно известни брандове.

Междувременно се снима в шоута, телевизионни комедийни сериали и популярни забавни формати в Испания. През 90-те години, Хулио Иглесиас- младши тръгва по стъпките на баща си и се отдава на музикална кариера. Става един от харесваните изпълнители в родината си. Визуално и музикално, той много напомня на баща си. Талантлив, чаровен и артистичен той пее на няколко езика.

През 1995 г. излиза първият му албум Under My Eyes, компилация от рок и соул, изцяло на английски език. За следващите си два албума, Tercerе Dimension и Por La Mitad, Хулио се връща към своите корени и ги записва на испански език. С тях той печели любовта на зрителите и става много популярен в Испания и Латинска Америка. Албумът Tercerе Dimension излиза с участието на компанията Warner Music Latina и е презентиран първоначално пред латиноамериканска публика.

През 2015г., за първи път Хулио Иглесиас–младши стъпва на българската сцена заедно с баща си. Двете звезди изнесоха запомнящ се концерт, възторжено аплодирани от българските им фенове.

В зала Универсиада Хулио Иглесиас–младши ще пее в дует с венецуелския изпълнител Маноло. Почитателите на латино музиката ще могат да чуят атрактивни кавъри на добре познати парчета, както и авторски песни на двамата изпълнители.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg

Всички събития


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш

Всички новини