СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

Премиера на ”Снежната кралица” в Нов театър НДК

09:00 | 9 февруари 2016 | Културен афиш
”Снежната кралица”, спектакъл на Детска филмова студия ДЕФИСТО, с режисьор Димитър Еленов ”Снежната кралица”, спектакъл на Детска филмова студия ДЕФИСТО, с режисьор Димитър Еленов
20 деца пресъздават приказката на Андерсен в Нов театър НДК, с режисьор Димитър Еленов, чиято премиера е на 9 февруари, от 16:00 часа.
Малките актьори, които са на възраст между 6 и 17 години са от Детска филмова и театрална студия ДЕФИСТО, с режисьор Димитър Еленов. Те са подбрани с кастинг,специално за постановката.

Детска филмова студия ДЕФИСТО е създадена от режисьора и актьор Димитър Еленов, по инициатива на Ню Бояна филм и със съдействието на Столична община, чиито спектакли са включени в репертора на Сатиричния театър и Театрална работилница "СФУМАТО".

Историята на Герда, която се зарича, че „ще преобърне света“ и ще освободи своя приятел Кай от ръцете на жестоката Снежна кралица е преобразена в мултимедийно шоу, подходящо за деца и възрастни. Постановката умело съчетава магията на театъра и киното.

Студио ДЕФИСТО събира на сцената младия български актьор Стоил Стоянов, изпълнителката на главната роля в новия български филм „Баща ми, майка ми, сестра ми“ - Александра Костова, като Снежната кралица, а в ролята на Герда е София Михайлова.

Всички събития


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш

Всички новини