СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

8 Окт

Фестивал на изкуствата "Порт Прим Арт Фест 2018" Бургас

Фестивалът ще открие лично неговия патрон - актрисата Татяна Лолова. Сред събитията от програмата са театрално представление, картинни и фото изложби, прожекции на биографични ленти и късометражно световно кино, представяне на поети, премиера на роман, концерт - спектакъл и др. Ще бъде показан филмът "Портрет на една дама" за актрисата Татяна Лолова, която ще представи и своята автобиографична книга.

Културният форум тази година обхваща не само родно традиционно и модерно изкуство, но включва и чуждестранно участие. Част от общата заключителна изложба, която ще сложи финал на Порт Прим Арт Фест 2018, са творци от Македония, Сърбия и Украйна.

Локациите, на които ще се провеждат различните мероприятия от календара на Порт Прим Арт Фест за 2018 година са: Културен дом на Нефтохимика, Експозиционен център "Флора", Културен център "Морско казино", Регионална библиотека "П. Яворов", Държавна опера - Бургас, елегантните пространства на построения през 1959 г. - Гранд Хотел и СПА "Приморец".Култура и изкуство


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш