СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

7 Юни

Франкофонски фестивал "Солей" Созопол, Амфитеатър, 20.30 ч

С концерт на Вера Шандел, Ангел Заберски, Емил Таслев, Стоян Янкулов и Камен Воденичаров се открива 7-ият международен франкофонски фестивал "Солей"  - продължава до 8 юни.

От 16.30 ч. в Художествената галерия ще бъде открита изложбата "Охридски филиграни", автор и куратор е Миряна Николоска. Организира се със съдействието на Културния институт на Македония.

От 17.30 ч. в Центъра за изкуства, местни занаяти и традиции ще бъде открита изложбата "България и Швейцария - заедно в историята", организирана със съдействието на Министерството на външните работи на България, Държавна агенция "Архиви" и посолството на Швейцария.

04.06.2017 г.

18.00 ч. в Археологически музей е официалното откриване на изложбата "Ливан и България - исторически поглед, връзки отвъд дипломацията, организирана със съдействието на Посолството на Ливан в България.

От 18.30 ч. в музея ще бъде представен Солов концерт на канун /традиционен струнен музикален инструмент/ на ливанската изпълнителка Софи Зейн.

От 21.30 ч. в Амфитеатъра ще има джаз концерт "La vie est belle" с Емил Тасев, Димитър Карамфилов и Георги Петров.Фестивали


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш