СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

7 Дек

Годишната класация на "Sky Awards" Зала София на хотел "Маринела", 19.00 ч.

Официална церемония за обявяване на резултатите и награждаване в годишната класация на "Sky Awards" за определяне на най-добрите авиокомпании в България през 2017 г.

Организатор на конкурса е "APG България". Събитието е под патронажа на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Главна дирекция "Гражданска въздухоплавателна администрация". Организации-партньори са Международната асоциация за въдушен транспорт (IATA), Световната асоциация на туристическите агенции (WATA) и Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА). Официалната церемония по награждаване се провежда за трета поредна година в Международния ден на гражданската авиация - 7 декември.

Призът "Sky Award" - най-добър авиопревозвач в България за 2017 г., се присъжда от журито на база на получените резултати от онлайн проучването сред пътниците и агентите на Международната асоциация за въдушен транспорт (IATA). Наградите въз основа на онлайн гласуване на пътниците през 2017 г. са разделени в четири категории: Sky Favorite - най-предпочитаната авиокомпания в България; Sky Short/Middle Haul - най-предпочитаната авиокомпания за къси и средни полети, която лети от/до България; Sky Long Haul - най-предпочитаната авиокомпания за междуконтинентални полети, която лети от/до България; Sky Budget - най-предпочитаната нискотарифна авиокомпания, която лети от/до България.

Наградите на база на онлайн гласуване на агентите на Международната асоциация за въдушен транспорт (IATA) са в следните категории: Sky Friend - най-предпочитаната авиокомпания с полети от/до България; Sky Offline - най-предпочитаната офлайн авиокомпания в България. Специалната награда на IATA е Sky Agent - IATA агент с най-много продажби за 2016 г.Транспорт през месец Декември

7

Дек

Годишната класация на "Sky Awards"

Транспорт


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш