СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

4 Юни

Националния конкурс "Най-зелените компании в България" София

Официалната церемония за награждаването на победителите в седмото издание на националния конкурс "Най-зелените компании в България".

Категориите са: "Автоиндустрия, транспорт, логистика и телекомуникации", "Енергетика, воден сектор", "Технологии, IT продукти и услуги", "Индустрия и производствен сектор", "Рециклираща промишленост, управление на отпадъци", "Обществени организации, общини и държавни структури", "Строителство, недвижими имоти, търговски площи, бизнес сгради", "Туризъм, хотелиерство и развлекателна индустрия", "Финансови, банкови, счетоводни и правни услуги", "Био индустрия, зелен бизнес", "Хранителна индустрия, сектор "услуги", търговия и селско стопанство", "Сектор "образование", ПР и рекламни услуги", "Зелени стартъпи". За трета поредна година в конкурса могат да участват и журналистите.

Кандидатите с най-впечатляващи екологични резултати ще получат грамота и статуетка, а някои ще бъдат отличени и със специалните награди на журито. Има и награда на публиката - "Зелена личност", като тя е предназначена за личност, която е допринесла за популяризиране и налагане на "зелената идея" в обществото.Фирми


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш