СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

31 Май

Атракцията "Междузвездни войни" в "Дисниленд"

Атракцията "Междузвездни войни: На края на галактиката" ("Галакси едж") на компанията "Дисни" ще отвори врати в парка "Дисниленд", близо до щата Лос Анджелис.

На 29 август 2019 г. в "Дисниуърлд" в Орландо, щата Флорида ще открие своя собствена версия на същата атракция. Атракцията ще се проведе на няколко етапа, като през първия посетителите ще бъдат транспортирани до далечната планета Бату, където ще имат досег с изключителни звуци, аромати и вкусове.

Посетителите ще могат да станат част от историята, като опитат галактични храни и напитки или поемат управлението на космическия кораб на Хан Соло в рамките на атракцията "Хилядолетният сокол: Бягството на разбойника". По-късно тази година вторият етап ще позволи на посетителите да видят атракцията "Възходът на съпротивата", която ще ги потопи в епична битка между Съпротивата и Първия ред. Ще отворят врати също ресторанти и магазини, посветени на "Междузвездни войни". В "Дисниуърлд" ще отвори врати хотел, в който туристи ще могат да заспят на борда на космически кораб.САЩ


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш