СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

30 Сеп

SEO - оптимизация на сайтове за търсещи машини Военна академия "Г. С. Раковски"

Военнa академия „Г. С. Раковски” набира желаещи за участие в поредица курсове по дигитална компетентност. Първият курс от поредицата е практически насочен и в него обучаемите разработват собствени безплатни сайтове. След което ще научат начините за тяхното оптимизиране и повишаване видимостта им с оглед спецификата на Българския Интернет.

Цена за свободно записване в курса е 250 лева с ДДС! При записване до 16.09. 2019 г. за заети лица, на трудов договор в частни организации цената е само 125 лева с ДДС! Предоставя се след съдействие за получаване на ваучер от Агенцията по заетостта.

Курсът по SEO ще се проведе в удобно за групата време, като може да избирате следните варианти: - Редовна форма, през седмицата 30.09 до 04.10.2019 г. в удобно за вас време; - Съботно-неделна форма в дните 28.09, 29.09, 5.10, 6.10 и 12.10.2019 г.; След завършване на курса, курсистите ще придобият: - Сертификат, издаден от Военна академия „Г. С. Раковски“ за завършен курс, който е много уважаван в страните членки на НАТО; - Възможност за издаване на удостоверение и валидиране на професионални знания и умения по съответната професия пред Национална агенция за професионално образование и обучение“ ; - Умения за работа със социални мрежи и оптимизация на уебсайтове с цел реклама и пропаганда в Българското Интернет пространство. Може да се запишете от тук https://rndc.bg/event/seo/ или като се обадите на 0887930559ВУЗ


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш