СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

3 Юни

Фестивал на енергийната психология "Открий чудесата на подсъзнанието" бул. Черни връх 31, София

Кога? 03 юни 2017 г. Къде? хотел "Хемус", гр. София Елате да открием заедно тайните на подсъзнанието с методите на енергийната психология!

Техниките в енергийната психология освен новаторски са изключително нежни. Това е холистична нова наука, която разглежда човека като система от тяло, ум, емоции, усещания, възприятийни системи, интуиция, духовност и енергетика. Засега това е най-бързото и най-ефективно средство за предоляване на самосаботажи, за изцеление, за самопомощ и за разгръщане на заложеният творчески потенциал. За кого е подходящо да участва в това трансформиращо живота събитие? - За всеки, който често изпитва тревожност, страх, напрежение и емоционална нервност - За всеки, който иска да разтовари насъбралия се стрес - За всеки, който осъзнава, че има убеждения и вярвания, които го саботират в живота - За всеки, който търси алтернативни и нелекарствени начини за подобрение на здравето си - За всеки, който иска да подобри взаимоотношението със себе си и действително да се заобича - За всеки, който се чувства объркан по отношение на професионалната си реализация и житейска цел - За всеки, който желае да преживява автентично самочувствие - За всеки, който обича да работи с енергията - За всеки, който е готов да поеме лична отговорност за живота и добруването си - За всеки, който има представа за своята посока, и която иска да обогати и допълни - За всеки, който иска да постигне баланс между материалното и духовното - За хора вече упражняващи помагащи професии и търсещи бързи и ефективни новаторски методи за работа с човешкия потенциал - За сертифицирани ТЕС практици, които имат нужда да обогатят опита си с ЕП - За всички отворени, ентусиазирани, любопитни, търсещи, нестандартни и широко скроени хора, които искат да обогатят и разширят съзнанието си към още повече благополучие и любов към себе си.

Нашата визия за бъдещето е фестивалът да стане част от редовните събития в София и страната, с издание поне веднъж годишно. Целта му е да популяризира енергийната психология, да предоставя качествени и ефективни услуги в сферата на помагащите професии и да допринася за получаването на бързи ползи от посетителите на фестивала.

ПРОГРАМА:

10:00 – 11:30 – Тайните на енергийната психология – Гергана Радович

11:45 – 12:30 – Магичното начало – Яна Мицева

12:45 – 13:30 – В мир със себе си – Елена Георгиева

13:30 – 14:30 – ПОЧИВКА ЗА ОБЯД

14:30 – 15:15 – Разгръщане на Творческия потенциал – Лукреция Константинова

15:30 – 16:15 – Как да си върнем радостта от живота – Ина Бали

16:30 – 17:15 – Да променим повтарящите се негативни модели във взаимоотношенията и да намерим истинската любов – Мартина Иванова

17:30 – 18:15 – Пълен напред с радост и увереност – Виктория Гайдарова

18:15 – 18:30 – Закриване на фестивала

Билети и регистрация: http://www.fest-energy.com/bg/bileti/ 

Пълна информация за фестивала, можете да откриете на www.fest-energy.comОбразователни


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш