СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

25 Юни

Преоткриване бъдещето на Европа Зала "Арена Армеец"

"Webit.festival Europe 2018" под мотото "Преоткриване бъдещето на Европа", организиран от българското председателство на Съвета на ЕС.

Събитието е част от Европейската седмица на цифровите технологии и иновациите и се организира от "Webit foundation" под патронажа на министър-председателя на България Бойко Борисов, комисаря по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел и кмета на София Йорданка Фандъкова и с подкрепата на Министерството за българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 и Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

В "Webit.festival Europe 2018" ще участват над 7000 души от над 100 страни, сред които 1500 политически лидери от Европа и света (държавни ръководители, еврокомисари, министри, кметове, евродепутати), представители на бизнеса, предприемачи, учени и експерти в дигиталната икономика. Ще бъдат представени и най-добрите 200 стартиращи компании в Европа. "Webit.Festival Европа 2018" ще бъде домакин на над 15 паралелни събития.България и ЕС


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш