СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

22 Юли

Състезание по информационни технологии 134-о СУ "Димчо Дебелянов"

Състезание по информационни технологии "ГолемияТ до мен" за София-град на тема: "Зелена София", инициирано от 134-то СУ "Димчо Дебелянов".

Състезанието, предназначено за ученици от София, се провежда за 8-а поредна година с подкрепата на Столична община и Асоциацията за развитие на София. В него участват екипи от двама души - ученик от 5-ти, 6-ти или 7-ми клас и негов близък (родител, брат, сестра, познат), който е над 16-годишна възраст и не е ученик в същото училище. По време на самото състезание ученикът работи с мишката и клавиатурата, а неговият близък може да дава само съвети, но не и да участва пряко в действията, които се извършват с компютърната система.

Оценяването на задачите ще бъде извършено по критерии от комисия с председател учител по Информационни технологии и членове ученици от 11-ти и 12-ти клас с профил "Инфомационни технологии". Критериите няма да бъдат публикувани преди състезанието. Във всяка състезателна група ще бъдат връчени награди за 1-о, 2-о и 3-о място.Други


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш