СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

21 Сеп

Награждаване участниците в конкурса "Спортувай с послание" София

Ще бъдат наградени всички участниците в конкурса "Спортувай с послание" към проекта "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" на асоциация "Докосни дъгата", която е организатор на проявата.

В конкурса могат да участват всички желаещи на възраст от 15 до 19 години, като условието е да бъде направена снимка, подчинена на темата спорт и към нея участникът да напише своето послание. Петимата ученици, чиито снимки с послания съберат най-много харесвания, ще получат специална награда от официалния партньор на конкурса "Техно арена". Отличията ще бъдат връчени от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, заместник-министъра на младежта и спорта Ваня Колева, екипа на дирекция "Младежки политики" към Министерство на младежта и спорта, д-р Денислава Ангелова, председател на асоциация "Докосни дъгата" и български спортисти. Идеята на организаторите е да се представят част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябва да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота.

На официалната страница на инициативата със свои послания се включват и световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, олимпийският шампион в тласкането на гюле Ружди Ружди, ММА боецът Деян Топалски, баскетболистите Деян и Калоян Иванови и каратистът Тодор Събев и др.На населени места


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш