СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

20 Окт

Граждански форум в Черна гора о.Свети Стефан

Четвърти Глобален граждански форум на тема: "Възможностите във времена на неизвестност" под патронажа на министър-председателя на Черна гора Душко Маркович - продължава до 20 октомври.

Във форума ще участват американският актьор Робърт де Ниро, писателят и мотивационен лектор Робин Шарма, Чери Блеър, съпруга на бившия министър-председател на Великобритания Тони Блеър, която е адвокат и активистка за правата на жените. На форума в Черна гора се очаква да присъстват и бившият генерален секретар на ООН Кофи Анан, бившият председател на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, генералният директор на Организацията на ООН по въпросите на образованието, науката и културата (ЮНЕСКО) Ирина Бокова, бившият върховен главнокомандващ на силите на НАТО в Европа ген. Уесли Кларк.

Глобалният граждански форум е основан от бизнесмена и филантроп Арман Артон, като целта му е да привлече вниманието към глобалните предизвикателства и концепцията за "глобалното гражданство". Първите три форума са били в Дубай (Обединени арабски емирства), Торонто (Канада) и Монако.Европа


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш