СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

15 Мар

Младежки фестивал на изкуствата в София НДК

На 31 Март и 01 Април в зала №11 на Национален дворец на културата, за петнадесета поредна година ще се проведе Младежки конкурсен фестивал на изкуствата. Фестивалът е организиран от „Асоциация български фолклор“ и „ЕВРОГРЕЙД“ ООД.

Участници в конкурса са изпълнители от непрофесионални танцови и певчески колективи, от народни читалища, клубове и училища от цялата страна, във възрастова група до 33г. Конкурсните направления са както следва:

- Народна хореография и вокални изпълнители (народна музика) - 31 Март

- Съвременна хореография и вокални изпълнители (популярна музика) - 1 Април

"Младежки конкурсен фестивал на изкуствата" - София 2018 е некомерсиален и целта му е да даде шанс за изява на значителен брой деца и млади хора и да допринесе за повишаване на мотивацията им да се занимават с конструктивна творческа дейност, като превантивна мярка в борбата срещу порочните зависимости (цигари, алкохол, наркотици и др.) и агресията, както и да даде възможност за размяна на творческа информация и развитие на постиженията в съвременното танцово изкуство.

За всички любители на сценичните изкуства входът е свободен. Нека да подкрепим младите таланти и заедно да им дадем шанс, за развитие и творчески успехи.Концерти


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш