СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

13 Апр

Кариерно изложение за българи в Германия Кьолн, Германия. Кьолнски университет

Събитието се организира от Министерството на труда и социалната политика, сдружение "Български кариерен форум" и Клуб "Будители".

Основната цел на инициативата е българите, които учат, живеят и работят в Германия, да се срещнат с над 20 водещи български работодатели и да получат информация за атрактивни възможности за кариерно развитие в България. В рамките на събитието заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще представи актуална информация за пазара на труда в България, предимствата на трудовото и социалното ни законодателство, както и най-актуалното от политиките в подкрепа на младите хора, работещи в България.

Посещението на изложението е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да се направи на този адрес https://bgcareersfair.com/registration/. На сайта на събитието https://bgcareersfair.com/za-posetiteli/cologne/ има информация за фирмите изложители, както и свободните позиции, предлагани от българския бизнес.

Още за предстоящия кариерен форум може да се научи и на Facebook страницата на събитието - https://www.facebook.com/events/406609310123235/. Форумът се организира с подкрепата на посолството на България в Германия, Българската асоциация за управление на хора, Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ), "Заедно в час", "Лечение без граници" и Мусала Софт.Образователни през месец Април

13

Апр

Кариерно изложение за българи в Германия

Образователни


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш