СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

12 Авг

Балетна академия "Grand Dance Academy" Санаторно-оздравителен комплекс Камчия

Балетна академия с майсторски класове "Grand Dance Academy" - продължава до 13 август.

Организатор е музикално-продуцентска компания "Жокер Медиа" ЕООД със съдействието на Московската държавна академия по хореография и комплекс "Камчия", с подкрепата на Министерството на културата на България, посолството на Русия в България, представителството на "Россотрудничество" в България, "Тимбарк" - България.

От 1 до 9 август в рамките на академията педагози от Московската държавна академия по хореография и международни балетни солисти и хореографи ще проведат майсторски клас по класически балет.

От 8 до 13 август ще се състои вторият Международен детски танцов фестивал, в който участниците, от 8 до 18 години, са представители на Русия, Беларус, Турция, Ливан, Абу Даби, Чехия, Япония, Китай. Състезателната програма е в три раздела - класически танц, народен и характерен танц, съвременен танц. Председател на журито е проф. Марина Леонова - ректор на Московската държавна академия по хореография, педагог по класически танц. Голямата награда е покана за обучение в школата на Московската държавна академия по хореография. Голямата награда е покана за обучение в школата на Московската държавна академия по хореография.Култура и изкуство


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш