СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

12 Фев

Международно изложение за строителство Атина, Гърция

Международно изложение за строителство, интериор, СПА оборудване "Infacoma & Aquatherm 2018" - продължава до 12 февруари .

Събитието е утвърдено като водещо изложение в Гърция за строителство, интериор, басейни, СПА оборудване и възобновяеми енергийни източници. Изложението "Infacoma" е за строителство, строителни материали, интериор, оборудване. Специализираното изложение "Aquatherm" е за жилищно и промишлено отопление, климатизация и вентилация, управление на водите, водоснабдяване и канализация, енергетика, оборудване за спа, сауна и басейни, като се акцентира върху иновациите и устойчивото развитие.

Участието на български фирми на национален щанд на изложението се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия по проект "Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции", финансиран по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност".Архитектурни


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш