СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

1 Ное

Започва акция "Зима"

От 1 ноември 2017 г. започва акция "Зима", организирана от Съюза на българските автомобилисти и "Пътна полиция", с цел подготовка за движение във влошени метеорологични условия и повишаване на безопасността на пътя. Партньор на инициативата е Българският червен кръст. В рамките на кампанията ще бъдат раздадени 300 хиляди листовки с шест съвета към водачите за зимния сезон.

В първите десет дни на м. ноември в рамките на акцията ще се извършват засилени проверки, особено на велосипедисти и превозни средства с животинска тяга, и кампания "С безопасно превозно средство през зимата". На 6 ноември 2017 г. е обявен ден без загинали велосипедисти на пътя. От 11 до 20 ноември 2017 г. кампанията ще е насочена към пешеходци и водачи и толерантността на пътя. От 21 до 30 ноември 2017 г. ще се извършват проверки на моторните превозни средства и готовността им за движение в зимни условия - техническа изправност, осветителна система.

От 1 до 11 ноември 2017 г. Съюзът на българските автомобилисти ще отвори безплатно сервизите си, за да могат водачите да се консултират за подготовката за зимата. Могат да им проверят фаровете, гумите, да им дадат съвет, само ако се изискват части, тогава ще е нужно заплащане.Общини


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш