СЪБИТИЯКУЛТУРЕН АФИШ

1 Окт

Годишна среща на местните власти к. к."Албена"

13-а годишна среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България - продължава до 3 октомври.

На форума ще бъдат дискутирани актуални проблеми и предизвикателства пред българските общини. Участие във форума са заявили близо 800 представители на общините, кметове, председатели на общински съвети, заместник-кметове и експерти. Гости на срещата се очаква да бъдат членове на правителството, народни представители, експерти. В рамките на събитието на 2 октомври 2018 г. ще бъдат връчени годишните награди на сдружението. Същият ден е предвидена среща със заместник министър-председателя Томислав Дончев и председателя на Държавната агенция "Електронно управление" Атанас Темелков. Ще бъде направена демонстрация на действия за превенция и защита при бедствия със съдействието на Столична община, организиран е и общински тенис турнир.

Традиционно, в рамките на срещата на местните власти, се организира и изложението "Общинско ЕКСПО'2018" за стоки и услуги за общините с участието на над 40 фирми и осем общини.Местна власт


Пон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Отиди на днес

Културен афиш